به گزارش قدس آنلاین به نقل از تاپ سانته؛ تغذیه نقش مهمی در پیشگیری از سرطان سینه دارد. مطالعات جدید نشان می دهد که مصرف منظم میوه ها از دوران نوجوانی تاثیر بیباری در پیشگیری از سرطان سینه دارد. در این باره همچنین محققان دریافتند که نوشیدن الکل نیز عامل خطر مهمی محسوب می شود و زمینه ساز ۱۱٪ سرطان هاست.
محققان دانشگاه آکسفورد عادات غذایی و به خصوص مصرف میوه ها در دوران نوجوانی را در ۹۰ هزار خانم طی مدت بیشتر از بیست سال ارزیابی کردند. آنها دریافتند که مصرف روزانه بین ۰/۵ و ۲/۹ سهم میوه می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۲۵٪ در بزرگسالی کاهش دهد.
این تاثیر به خصوص در مورد موز، سیب، پرتقال و انگور ملموس تر است.
تغذیه نقش اساسی در پیشگیری از سرطان ها دارد و بسیار مهم است که برنامه غذایی سالم و صحیح از دوران نوجوانی رعایت گردد.
ترجمه: مریم سادات کاظمی
نظر شما